RMS – Sistem Pengurusan Sumber
- Laman Utama
- RMS – Sistem Pengurusan Sumber
Codemax RMS ERP dibina khas untuk Dapur Pusat, Dapur Komersial, Kelab Pantai/Cawangan dan Pengilang Makanan. Ia memperkasakan perniagaan F&B makanan kecil dan sederhana daripada perancangan pengeluaran, pengurusan inventori, resipi, operasi, pesanan kerja & pengurusan penghantaran. Direka untuk meningkatkan produktiviti dan kecekapan perniagaan berasaskan makanan, terutamanya dapur berpusat, dapur gelap, dapur awan, rangkaian restoran dan sebagainya. Penyelesaian ERP Industri Makanan dan Minuman semua-dalam-satu ini akan membantu anda menonjol di pasaran.
Integrasikan dengan Autocount, SQL, SAP B1 dan ERP kewangan yang lain. Automatikkan entri perakaunan dan tidak perlu lagi mengupah lebih ramai kakitangan pentadbir apabila anda berkembang ke lebih banyak cawangan.
Memudahkan kemasukan operasi untuk pematuhan kebolehkesanan FSSC, HACCP, Keselamatan Makanan Halal di dapur pusat dan gudang anda.
Menyokong berbilang UOM, merekodkan masa pengeluaran, hasil dan menjejaki kos yang tepat dan bukannya purata pemberat kos.
Lihat data jualan & inventori POS masa nyata dalam sepintas lalu menggunakan modul Papan Pemuka Langsung kami.
Dapatkan maklumat lanjut tentang kos resipi pengeluaran anda dan jadikan penyediaan harian anda cekap. Tingkatkan konsistensi dalam setiap hidangan yang dihidangkan dengan menyemak arahan langkah demi langkah yang mudah diikuti daripada skrin komputer dan mudah alih. RMS mengira kos makanan anda dengan tepat dalam masa nyata.
Dengan hanya beberapa klik, RMS menganalisis dan mengesyorkan bilangan kelompok optimum untuk menghasilkan stok anda mengikut bahan mentah yang akan dibeli. Jana pesanan pembelian dalam sekelip mata apabila bahan mentah mencapai ambangnya. Stok-UOM automatik RMS dan penjejakan tahap inventori membantu anda meningkatkan kecekapan.
RMS membolehkan pengesanan daripada barangan mentah sehingga produk siap, termasuk semua butiran proses dan maklumat pergerakan dengan pengimbasan kod QR/kod bar (industri menegak dengan kaedah RFID).
Jana semua maklumat berkaitan permohonan dan penyelenggaraan pensijilan Halal di bawah satu sistem. Jejaki kesahihan bahan halal anda, maklumat MPS (Prosedur Manual untuk Pensijilan Halal) mengenai bahan yang digunakan, dan sediakan untuk dikongsi.
RMS memecahkan item mengikut keperluan untuk membahagikannya kepada unit yang lebih kecil dan memastikan isu stok dikendalikan dengan lancar. Rakan kongsi outlet boleh meneruskan bekalan outlet digital.
Mengoptimumkan pengurusan rantaian bekalan untuk dapur pusat dan perniagaan makanan berskala besar. Memudahkan dan memusatkan semua pergerakan stok F&B antara pelbagai cawangan. RMS membantu francais/francaisi meminimumkan pembelian bahan mentah dan mengurus pesanan dapur pelbagai peringkat.
Jana laporan terperinci atas permintaan. RMS menjana senarai laporan secara automatik (laporan pengeluaran, laporan pergerakan inventori, laporan baki stok, laporan pembaziran, dll.). Jimatkan masa & capai pematuhan HALAL / HACCP dengan lebih cekap!
RMS mengurus keseluruhan set resipi pengeluaran anda dan memudahkan penyediaan harian anda. Meningkatkan konsistensi dalam setiap hidangan yang dihidangkan dengan mencipta arahan langkah demi langkah yang mudah diikuti untuk pekerja berpengalaman dan tidak berpengalaman sambil menjana kos makanan pada masa yang sama.
Dengan hanya beberapa klik, RMS menganalisis dan mengesyorkan bilangan kelompok optimum untuk dihasilkan dan bahan mentah yang sepadan untuk dibeli, dan menjana pesanan pembelian secara pukal dengan maklumat pembekal yang telah diisi terlebih dahulu. RMS mampu mengurus UOM berganda dan menjejaki tahap inventori merentasi pelbagai gudang.
RMS membolehkan kebolehkesanan untuk menjejaki sebarang produk sehingga pengeluarannya, termasuk semua proses dan bahan mentah yang digunakan dengan pengimbasan kod QR/kod bar. Pastikan kawalan inventori dengan kaedah FIFO.
Kumpulkan semua maklumat yang diperlukan untuk permohonan dan penyelenggaraan pensijilan Halal di bawah satu sistem. Jejaki kesahihan sijil HALAL, HACCP, GMP & MESTI bagi bahan mentah yang digunakan, dan tetapkan peringatan untuk pembaharuan.
RMS mengendalikan barang-barang yang memerlukan pembahagian kepada bahagian yang lebih kecil, dan dapat mengukur berat sebenar untuk bahagian yang berbeza dengan segera menggunakan penimbang digital.
Optimumkan pengurusan rantaian bekalan untuk dapur pusat dan perniagaan makanan berskala besar. Automasikan dan pusatkan semua permintaan stok dan pesanan pembelian daripada pelbagai kedai/francaisi. Perkemaskan proses pesanan dan uruskan dapur pusat anda dengan mudah.
Jana laporan terperinci atas permintaan. RMS menjana senarai laporan secara automatik (laporan pengeluaran, laporan pergerakan inventori, laporan baki stok, laporan pembaziran, dll.). Jimat masa & capai pematuhan HALAL/HACCP dengan lebih cekap!
We make F&B businesses easy to manage. Book a free demo here!
Content...